Prima / TENDERE ȘI ANGAJĂRI  /  ANUNȚ DE POZIȚII VACANTE: EXPERT POLITICI SOCIALE

ANUNȚ DE POZIȚII VACANTE: EXPERT POLITICI SOCIALE

imprimare
02.09.2015      

Descrierea poziției:

IDIS Viitorul anunță recrutarea unui expert în politici sociale în cadrul unui proiect de cercetare asupra sistemului asigurărilor de pensii și altor beneficii sociale. Candidații interesați de această ofertă trebuie să demonstreze o bună cunoaștere a domeniului sau a unor alte domenii sociale relevante (sănătate, asigurări de boală, educație, etc.), demonstrând abilități de înțelegere a fenomenului menționat, capacități individuale de expertiză și cercetare independentă, deopotrivă cu o excelentă motivație personală.

Studii obligatorii:

Studii universitare complete în RM ori în străinătate. Diploma universitară, cel puțin până la nivelul de Masterat, pe una din disciplinele relevante pentru scopul acestei angajări anunțate.

Candidaților interesați li se va cere să demonstreze cunoştinţe excelente de analiză a politicilor publice, înțelegere superioară a proceselor sociale, abilități de procesare și analiză de date, comunicare şi organizare a muncii de analiză a politicilor și sistemului studiat într-un mediu interactiv și dinamic.

Preferințele angajatorului se vor orienta spre selectarea unor candidați disciplinați, dispuși să se manifeste convingător și cursiv prin calitatea cercetării efectuate, să mențină standarde academice riguroase și creativitate specifică mediului ocupat de think tankuri.

Candidații selectați trebuie să fie pregătiți să poată îmbina cercetarea de politici publice cu abilitatea de a mânui multiple priorități și proiecte, într-un mediu competitiv, în care există termeni stricți de prezentare a rezultatelor planificate.

Salariu: 

IDIS va oferi un salariu competitiv candidatului selectat. Salariul se va negocia individual. Perioada de probă va fi de 2 luni.

Persoanele interesate vor trimite CV până la 30 septembrie 2015, pe adresa de email carolina.ungureanu@viitorul.org Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin