Prima / TENDERE ȘI ANGAJĂRI  /  ANUNȚ DE POZIȚII VACANTE: EXPERT ECONOMIC

ANUNȚ DE POZIȚII VACANTE: EXPERT ECONOMIC

imprimare
07.09.2015      

Descrierea poziției:

IDIS ”Viitorul” anunță recrutarea unui expert în cercetare economică și evaluare în domeniul macroeconomic în cadrul unui proiect de cercetare. Candidații interesați de această ofertă trebuie să demonstreze o bună cunoaștere a domeniului și a unor alte domenii economice relevante (politici monetare, indicatori macroeconomici, elaborarea modelelor econometrice, dezvoltarea și monitorizarea implementării metodologiilor de cercetare economică, etc.), demonstrând abilități de înțelegere a fenomenului menționat, capacități individuale de expertiză și cercetare independentă, deopotrivă cu o excelentă motivație personală.

Studii obligatorii:

Studii universitare complete în RM ori în străinătate. Diploma universitară, cel puțin până la nivelul de Masterat, pe una din disciplinele relevante pentru scopul acestei angajări anunțate. Cunoașterea limbii engleze.

Candidaților interesați li se va cere să demonstreze cunoştinţe excelente de analiză a politicilor publice, înțelegere superioară a proceselor economice, abilități de procesare și analiză de date, comunicare şi organizare a muncii de analiză a politicilor și sistemului studiat într-un mediu interactiv și dinamic.

Preferințele angajatorului se vor orienta spre selectarea unor candidați disciplinați, dispuși să se manifeste convingător și cursiv prin calitatea cercetării efectuate, să mențină standarde academice riguroase și creativitate specifică mediului ocupat de think tankuri.

Candidații selectați trebuie să fie pregătiți să poată îmbina cercetarea de politici publice cu abilitatea de a mânui multiple priorități și proiecte, într-un mediu competitiv, în care există termeni stricți de prezentare a rezultatelor planificate.

Salariu: 

IDIS va oferi un salariu competitiv candidatului selectat. Salariul se va negocia individual. Perioada de probă va fi de 2 luni.

Persoanele interesate vor trimite CV până la 15 octombrie 2015, pe adresa de email viorel.chivriga@viitorul.org  

 

 Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin