Prima / ANUNŢURI  /  CONCURS PENTRU POZIȚIA DE CERCETĂTOR ECONOMIST

CONCURS PENTRU POZIȚIA DE CERCETĂTOR ECONOMIST

imprimare
28.03.2016      

Descrierea poziției:

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” anunță un concurs de angajare a unui economist, având expertiză în cercetarea și monitorizarea finanțelor publice și politicii macroeconomice.

Candidații interesați urmează să demonstreze o cunoaștere excelentă a finanțelor publice, politici macro-economice, comerțului, politicii bugetar-fiscale, vamale sau fiscale, probând abilități de înțelegere profundă a fenomenelor economice menționate. Ne așteptăm ca experții interesați să dispună de abilități distinse de cercetare individuală și în echipă, să dea dovada cunoașterii metodologiei de cercetare și să fie motivați.

Studii obligatorii:

Studii universitare complete în RM sau în străinătate. Dovada unei diplome universitare, cel puțin de nivel masteral pe una din disciplinele menționate mai sus. Cunoașterea unor limbi străine, recomandabil a limbii engleze. Candidaților li se va cere să demonstreze cunoştinţe excelente de cunoaștere și evaluare a unor politici publice, abilități de procesare și analiză de date statistice, comunicare şi organizare a muncii de analiză într-un mediu interactiv. IDIS va da preferință candidaților disciplinați, deprinși să urmeze standarde academice riguroase și să dea dovadă de creativitate profesională, specifică centrelor de cercetare (think tankuri).

Criterii de selectare:

Candidații pre-selectați vor fi invitați pentru un interviu de angajare la sediul IDIS. Candidații trebuie să fie pregătiți să îmbine capacitatea individuală de monitorizare și analiză de politici economice cu abilitatea excelentă de a mânui multiple priorități și proiecte, într-un cadru instituțional de cercetare și comunicare publică în care există standarde și termeni stricți de prezentare a rezultatelor.

Salariu: 

IDIS va oferi candidatului selectat un salariu deosebit de competitiv, care se va negocia individual. Angajarea se va efectua printr-o perioadă de probă de 2 luni, înainte de semnarea contractului de bază.

Persoanele interesate sunt rugate să-și expedieze CV-ul până la 10 aprilie 2016, la adresa de e-mail -  office@viitorul.org

 

 

 

 Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin