Prima / ANUNŢURI  /  Programul Național în domeniul concurenței și ajutorul de stat, discutat de experții IDIS Viitorul

Programul Național în domeniul concurenței și ajutorul de stat, discutat de experții IDIS Viitorul

imprimare
14.11.2016      

IDIS ”Viitorul” și Radio Europa Liberă anunță o nouă dezbatere economică on-line. Marți, 15 noiembrie, ora 14.00, experții IDIS Viitorul Diana Enachi și Victor Parlicov împreună cu moderatorul Victor Ursu vor discuta despre: „Programul Național în domeniul concurenței și ajutorul de stat 2016-2020”.

La dezbaterile economice online va fi discutată activitatea Consiliului Concurenței și implementarea programului concurenței și ajutorul de stat în perioada 2016-2020. De asemenea, experții vor discuta care sunt acțiunile pe care și le propune instituția de reglementare pentru soluționarea problemelor din diferite sectoare care se confruntă cu o concurență neloială, dar și informarea agenților economici și creșterea capacităților instituției.

Discuțiile au loc în cadrul dezbaterilor economice ”60 minute de realism economic”, transmise on-line în parteneriat cu Biroul de la Chișinău al Radio Europa Liberă. Acestea pot fi urmărite pe site-ul – www.viitorul.org.Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin