Prima / ANUNŢURI  /  IDIS „Viitorul” va premia cele mai bune practici ale autorităților locale

IDIS „Viitorul” va premia cele mai bune practici ale autorităților locale

imprimare
19.12.2016      

Ceremonia Naţională de Premiere a Celor mai Bune Practici ale Autorităţilor Publice Locale va avea loc joi, 22 decembrie, începând cu ora 12:00 (cafeaua de bun venit și înregistrarea îi așteaptă pe toți invitații de la ora 11.00), în Sala Roșie a complexului Summit Events & Conference Center.

În cadrul Ceremoniei Naţionale de Premiere vor fi premiate autorităţile publice locale cu statutul „Autoritatea cu cea mai bună practică implementată în perioada 2014 - 2015”, precum şi celelalte autorităţi participante la ediția curentă a Programului Bunelor Practici – peste 45 la număr. Astfel, Ceremonia de Premiere reprezintă o oportunitate pentru toate autorităţile publice locale de a comunica publicului larg realizările lor de succes şi de a asigura durabilitatea acestor iniţiative prin schimbul de cunoştinţe, abilităţi şi experienţe.

Programul Bunelor Practici ale Autorităţilor Publice Locale din Moldova a fost lansat în anul 2005 de către Consiliul Europei în cooperare cu Guvernul Republicii Moldova, asociaţiile de primari, proiectul USAID „Reforma Autorităţilor Publice Locale” şi implementat de către IDIS „Viitorul”. Programul Bunelor Practici are scopul de a identifica, valorifica şi disemina bunele practici printre autorităţile publice locale din Republica Moldova, contribuind astfel la eficientizarea guvernării locale.

Pentru mai multe informații despre eveniment contactați Coordonatorul Programului, Ana – Maria Veverița la ana.veverita@viitorul.org sau 022 22 18 44.Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin