Prima / ANUNŢURI  /  Suficiența capitalului pentru asigurarea creșterii economice, la ”15 minute de realism economic”

Suficiența capitalului pentru asigurarea creșterii economice, la ”15 minute de realism economic”

imprimare
23.01.2017      

IDIS ”Viitorul” și Radio Europa Liberă anunță o nouă emisiune economică. Marți, 24 ianuarie, expertul IDIS Viitorul, Veaceslav Ioniță va vorbi despre: ”Suficiența capitalului pentru asigurarea creșterii economice”.

Invitatul emisiunii va răspunde la următoarele întrebări: gradul de monetizare a economiei naționale, factorii care au determinat reducerea cu 10 puncte procentuale a suficienței capitalului pentru economie, economiile în monedă națională și valută străină ca indicator de încredere în moneda națională, ponderea numerarului ca indicator al economiei tenebre, recomandarea pentru BNM de relaxare a politicii monetare pentru anul 2017. Întrebările suplimentare le puteți adresa pe facebook.

Discuțiile au loc în cadrul dezbaterilor economice ”15 minute de realism economic”, transmise on-line în parteneriat cu Biroul de la Chișinău al Radio Europa Liberă. Acestea pot fi urmărite pe site-ul – www.viitorul.org.Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin